Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Sute de șoferi amendați pentru viteză

Polițiștii rutieri din Gorj au aplicat, săptămâna trecută, circa 500 de sancţiuni contravenţionale și au reținut peste 100 de permise de conducere,  pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Este vorba de o acțiune derulată în perioada 10-16 august, conform Calendarului de activități al Rețelei Europene a Polițiilor Rutiere – ROADPOL. 

În tot județul, polițiștii rutieri au acționat cu echipamentele de supraveghere a traficului rutier și măsurarea vitezei de deplasare a autovehiculelor din dotarea IPJ Gorj.

Au fost controlate peste 1.000 de autovehicule, fiind aplicate 482 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea regimului legal de viteză, conform prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 106  permise de conducere, pentru depășirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h.

Vizualizări: 1,397

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: