Caseta de la Târgu Jiu care a făcut-o pe Dăncilă să plângă

Ședință cu scandal a Comitetului Executiv (CEX) al PSD, marți seara, unde s-a urlat atât de tare încât se auzea din curtea partidului. Viorica Dăncilă i-ar fi reproșat lui Claudiu Manda că ar fi zis despre ea că e proastă, spunându-i la rândul ei că nu este bărbat. Lia Olguța Vasilescu, soția lui Claudiu Manda, ar fi amenințat că renunță să mai fie șefa campaniei electorale în turul al doilea, dar la final toată lumea a apărut la conferința de presă, spunând că cele vehiculate sunt exagerări și cancan.

Scandalul uriaș din PSD a pornit de la o casetă audio înregistrată la o vilă de protocol din Târgu-Jiu, renumita Casă Danielescu. Acolo au fost cazați liderii PSD aflați în campanie electorală în Oltenia, vinerea trecută (8 noiembrie), cu două zile înainte de turul 1 al alegerilor prezidențiale.

Cu acea ocazie, cineva a înregistrat o discuție purtată într-o atmosefră de bârfă, la care au luat parte șase PSD-iști importanți, scrie ziaristii.com. Printre ei Teodorovici, Vasilescu și Manda. Pe casetă se aude cum aceștia o bârfesc pe Dăncilă, despre care Manda a spus că e proastă.

Înregistrarea audio i-ar fi fost dată Vioricăi Dăncilă luni seara, nu este clar nu ce scop și de către cine. (A.A.)

Vizualizări: 5,656

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: