Florescu vrea în Parlament:  Este visul meu

Ciprian Florescu a vorbit despre dorința sa de a deveni parlamentar. Acesta a spus că este visul său să facă parte  din Parlamentul României și de aceea și-a depus și scrisoarea de intenție la Partidul Social Democrat Gorj, la puțin timp după ce a pierdut alegerile locale.

Lupta pentru alegerile parlamentare este tot mai aproape, iar fiecare partid politic își pregătește cei mai buni candidați pentru funcții în Senat și în Parlament. Ce-i drept, nu toți vor putea ajunge acolo, dar sunt mulți care încearcă. Printre aceștia se numără și Ciprian Florescu, social democratul care a candidat, pe data de 27 septembrie 2020, pentru fotoliul de primar al municipiului Târgu Jiu. Acesta spune că își dorește să ajungă parlamentar, fiind un vis al său.

”Am declarat că visul meu pe plan profesional este să reușesc să ajung membru al Parlamentului României. Este adevărat! Mi-am dorit foarte mult să câștig Primăria Târgu Jiu. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat. Așadar, am revenit la ideea inițială, la gândul că trebuie să încerc să candidez la o funcție de parlamentar”, a spus Ciprian Florescu, la Radio Infinit.

Nu doar că s-a înscris, ci speră și un post eligibil: ”Sunt mulți colegi cu ștate vechi în partid. Sunt oameni cu greutate în organizația județeană. Dacă nu mă zbat eu, atunci cine să o facă pentru mine? Dacă n-aș fi încercat, regretam. Sper că tot ceea ce am făcut până acum și cu susținerea colegilor să reprezinte un plus și să mă poziționeze pe un loc eligibil”, a mai spus Florescu.

Alegerile parlamentare sunt programate pentru data de 6 decembrie 2020.

Vizualizări: 2,750

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: