Morega, validat primar. Cinci renunțări în Consiliul Local Motru

Primarul din Motru, Cosmin Morega, a fost validat, miercuri, de instanța de judecată. Joi, Judecătoria Motru a validat și mandatele noilor consilieri locali. Au existat și cinci retrageri de pe lista PSD. Fostul primar Dorin Hanu a renunţat la mandatul de consilier local, acesta fiind validat pentru un post în Consiliul Județean.

Au mai fost invalidate mandatele lui Cosmin Morega, ales primar, Cristian Nicolcioiu, Ramona Flueraşu și Maria-Lavinia Udriştioiu.

Pe lista PSD au mai rămas doar Vasile Mîrşu, Constantin Colţatu-Neghină și Nicolae Olaru. În locul celor retrași vor intra în Consiliul Local următorii candidați de pe lista PSD.

PNL îi va avea ca reprezentanți pe fostul primar Gigel Jianu, Sorin Ioan Iovan, Ion Sanda, Dumitru Pintea, Ion Iorga și Vasile Bălan.

David Constantin și Niculina Chiţulescu au câștigat mandatele pe lista Partidului Mişcarea Populară. Alianța USR PLUS are doi consilieri locali - Florea Preda și Vasile Huidu. Fostul senator Ilie Petrescu a reușit să intre din nou în Consiliul Local Motru, pe lista Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor- ALDE.

„Executorie. Cu apel în termen de 3 zile de la comunicare. Apelul se depune la Judecătoria Motru. Pronunţată azi, 15.10.2020, la Judecătoria Motru prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin intermediul grefei instanţei”, se arată în decizia instanței.

Vizualizări: 4,546

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: