Ce pesediști gorjeni se bat pe locurile de parlamentari

Alegerile parlamentare se apropie cu pași repezi, iar partidele politice își fac deja listele cu cei care vor intra în această luptă electorală din data de 6 decembrie 2020. Printre social-democrații care vor să ajungă în Parlamentul României se află și Ciprian Florescu, care a pierdut alegerile pentru Primăria Târgu Jiu.

Ciprian Florescu, candidatul Partidului Social Democrat la Primăria Târgu Jiu, și-a exprimat dorința de a candida pe un post de parlamentar. Președintele executiv al PSD Târgu Jiu, Aurel Popescu, spune că și Florin Cârciumaru și-a depus scrisoarea de intenție.

”Sunt mai mulți colegi care și-au înaintat scrisorile de intenție pentru a candida pe una dintre liste. Aș putea să vă dau câteva nume, fiind vorba despre domnul Ciprian Florescu, cel pe care l-am susținut pentru bătălia privind Primăria Târgu Jiu. De asemenea, domnul Florin Cârciumaru și-a depus această scrisoare de intenție. Claudiu Manta, Andrei Maioreanu și Doru Iriza sunt și ei printre cei interesați pentru a candida. Vom vedea dacă și domnul Cristinel Rujan își va depune această scrisoare de intenție. Cred că vor fi pe listă și Anca Bordușanu, Elvira Șarapatin, dar și Mihai Gherghe”, a spus Aurel Popescu, președintele executiv al PSD Târgu Jiu.

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 22 octombrie.

Vizualizări: 2,973

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: