Florin Pavel are interzis la primărie

Chiar dacă a fost pus în libertate, Florin Pavel nu poate reveni în funcţia de primar al comunei Peştişani. Asta pentru că instanţa i-a interzis să desfăşoare activitatea în exercitarea căreia a săvârşit faptele de care este acuzat, dar şi să stea departe de ceilalţi inculpaţi şi de denunţătorul din dosar.

Florin Pavel are interdicţie şi de a lua legătura cu ceilalţi inculpaţi din dosar, mai exact cu preşedintele PNL Gorj Dian Popescu, cu fratele acestuia Gabriel Popescu, cu Dumitru Pîrvulescu, Dan Floarea şi Nicolae Isar. Dacă nu va respecta interdicţiile, Pavel riscă să se întoarcă după gratii, unde a stat deja nouă luni în arest preventiv.

Florin Pavel mai este obligat să se prezinte la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj, conform programului de supraveghere sau ori de câte ori este chemat, să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei care a dispus măsura, dar şi să nu folosească nicio categorie de arme. Mai mult, Pavel are interdicţie de a părăsi ţara. Următorul termen al procesului este pe 11 aprilie, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. (A.A.)

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: