Florin Stângă şi-a adus trei foşti jucători la Târgu Jiu

Noul antrenor al ACS Viitorul Târgu Jiu a perfectat și primele trei achiziții pentru noua ediție a Ligii 2. Florin Stîngă a început din data de 4 iulie treaba la echipă și a adus și trei jucători pe care i-a avut sub conducerea sa la Astra, în ediția trecută a eșalonului secund.

Jucătorii aduşi de Florin Stângă sunt Robert Grecu, Claudiu Dragu și Adrian Stoian, acestea fiind primele achiziții ale celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu neanunţate însă de club.

Dacă la capitolul despărțiri, ACS Viitorul Târgu Jiu nu mai continuă cu căpitanul din sezonul trecut, Ciprian Rus, şi cu jucătorii puşi pe liber de conducere înainte de finalul sezonului trecut, la cel al achizițiilor, primele trei mutări sunt de jucători pe care Stîngă i-a avut și la Astra, a informat liga2.ro. ”Am reușit să facem trei transferuri: Robert Grecu, Claudiu Dragu și Adrian Stoian. Avem un lot format din foarte mulți jucători tineri, dornici de performanță, și sperăm ca până la începutul campionatului să arătăm foarte bine din toate punctele de vedere”, a spus Stîngă pentru sursa citată.

Lotul celor de la ACS Viitorul s-a reunit cu foarte mulţi jucători de la echipa a doua, care retrogradaseră la finalul sezonului, şi cum echipa nu va mai fi înscrisă în campionat jucătorii care au retrogradat la judeţ au fost cooptaţi în lotul primei echipe.

Vizualizări: 726

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: