Fluerătoru: Încă nu mi-am spus ultimul cuvânt în mişcarea sindicală

Are multe de spus şi le va spune la momentul potrivit. Vorbim de fostul lider de sindicat din bazinul carbonifer Motru, Cristea Fluerătoru, care garantează că încă nu şi-a spus ultimul cuvânt în ceea ce priveşte mişcarea sindicală. Fluerătorul spune că va rupe tăcerea, dar e nevoie de timp.

Liderul sindical din zona Motru, Cristea Fluerătoru, dă asigurări că încă mai are multe de spus în ceea ce priveşte mişcarea sindicală. Spune că este printre cei mai vechi sindicalişti, ceea ce îi conferă un oarecare drept. “Atunci când s-au format sindicatele, nu aveam nici 20 de ani împliniţi, am ajuns pe un piedestal atât de mare încât după trei luni am vrut să plec şi n-am fost lăsat de colegi. Ştiu cum s-au format sindicatele, ştiu cum a început munca de sindicat. Ştiu cum s-au făcut şi primele statute. Cred că şi acum este pe statute scrisul meu de mână. Eu deocamdată nu mi-am spus ultimul cuvânt. Deocamdată stau, aştept, dar nu mi-am spus ultimul cuvânt în mişcarea sindicală”, a spus Cristea Fluerătoru.

Fluerătoru are certitudinea că anul acesta mişcarea sindicală se va întări. “Şi aceste tabere pot sta la masă, şi, să nu surprindă pe nimeni că, mai devreme decât se aşteaptă foarte multă lume, vor sta la masă şi vor lua o decizie înţeleaptă pentru oameni.  Sunt convins că anul acesta mişcarea sindicală se va întări”, a mai spus acesta.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: