Focar extins de Covid la penitenciar

Numărul deținuților infectați cu noul coronavirus din cadrul Penitenciarului Târgu Jiu este în creștere. Instituția de detenție a raportat faptul că alte nouă persoane private de libertate au fost declarate pozitiv la testul Covid. Peste 30 de deținuți s-au infectat până în prezent.

Deținuții infectați sunt asimptomatici și erau cazați pe aceeași secție de deținere ca și în cazurile anterioare. Persoanele au fost transferate la Penitenciarul-Spital București-Jilava pentru a primi tratamentul de specialitate, anunță reprezentanții Penitenciarului din Târgu Jiu.

”Alte nouă persoane private de libertate au fost confirmate pozitiv la testul Covid 19. Persoanele nou confirmate au fost cazate pe aceeași secție de deținere indicată în cazurile anterioare. Deținuții sunt asimptomatici și au fost deja transferați la Penitenciarul –Spital București Jilava în vederea aplicării tratamentului specific”, transmite Penitenciarul Târgu Jiu.

Unitatea de detenție ia în continuare toate măsurile de precauție în vederea limitării răspândirii acestui virus, iar activitatea instituției nu este afectată.

Vizualizări: 659

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: