Focuri de armă la Mătăsari, 11 persoane audiate

11 persoane suspectate de furt de cablu telefonic sunt audiate la această oră la sediul Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari.Patru dintre ei au fost surprinşi de poliţişti, în flagrant delict, în cursul acestei nopţi.

În fapt, în cursul nopţii trecute, în jurul orei 2:20, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari în timp ce acţionau pentru prevenirea furturilor de cablu telefonic, pe raza comunei Bolboşi, au surprins în flagrant delict patru persoane în timp ce încercau să sustragă cablu telefonic.

La apariţia poliţiştilor cele patru persoane au încercat să scape, fapt pentru care unul dintre poliţişti, după efectuarea somaţiei legale, a executat 2 focuri de avertisment, în plan vertical.

Două persoane, respectiv un minor de 17 ani şi un tânăr de 20 de ani, ambii din comuna Bolboşi, judeţul Gorj, au fost prinşi, celelalte două persoane reuşind să fugă.

Imediat, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului Intervenţie Rapidă din cadrul I.P.J. Gorj, pentru prinderea şi identificarea acestora.

 În urma activităţilor de cercetare şi investigaţiilor efectuate, la scurt timp, poliţiştii au reuşit prinderea celorlalţi doi suspecţi, respectiv un tânăr de 21 de ani şi un altul de 19 ani, din aceeaşi localitate.

De asemenea, au mai fost identificate alte şapte persoane suspectate de furturi de cablu telefonic, astfel, în acest moment 11 persoane se află la sediul Poliţiei Oraşului Mătăsari pentru cercetări, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: