Fost antrenor la Pandurii, pe lista lui Burleanu pentru naţională

Răzvan Burleanu are pregătită varianta dacă Boloni refuză naționala aşa cum s-ar părea după ce negocierile au intrat în impas. Fost antrenor şi la Pandurii Târgu Jiu, Edi Iordănescu este din nou în cărți după ce a mai discutat cu şefii federaţiei.

Ladislau Boloni ezită să dea un răspuns la oferta FRF pentru a prelua echipa națională, astfel că Răzvan Burleanu este din ce în ce mai atent la planurile de rezervă. Președintele FRF a transmis un nou termen până la care ”tricolorii” ar putea avea antrenor. ”Avem un nou deadline în ceea ce privește numirea selecționerului. Într-o discuție pe care am avut-o cu președintele FRF, acesta mi-a spus că vom avea selecționer până începe Liga 1“, a transmis Vali Moraru la Digi Sport.

Pe lângă deja clasica variantă Adrian Mutu, despre care s-a vorbit încă de la despărțirea de Mirel Rădoi, Burleanu ia serios în calcul o ofertă pentru antrenorul Edi Iordănescu.

Ladislau Boloni a fost așteptat luni la București pentru a-și pune semnătura pe contractul cu FRF. La un moment dat, totul părea doar o formalitate iar cele două părți aveau deja stabilite cam toate detaliile importante dar antrenorul nu a mai ajuns luni la Casa Fotbalului. Mai mult, nici nu a răspuns la telefoanele venite dinspre FRF pe tot parcursul zilei de marți.

În ceea ce îl privește pe Edi Iordănescu FRF ar avea o concurență imbatabilă din punct de vedere financiar. Al Fateh, locul 12 din Arabia Saudită, a pus pe masă un contract de 1,5 milioane de dolari. Totuși, posibilitatea de a rămâne în țară și de a prelua echipa națională ar putea să cântărească mai mult decât banii, mai ales că Edi Iordănescu este genul de antrenor care ține foarte mult la CV.

Vizualizări: 1,555

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: