Universitatea Craiova a stabilit cu cine va juca ultimul amical

Universitatea Craiova și-a stabilit adversarul din ultimul amical înainte de jocul din campionat cu Rapid. Trupa lui Reghecampf se întoarce mai repede din Antalya şi va juca apoi un meci amical cu F Braşov.

Universitatea Craiova a scurtat stagiul de pregătire din Antalya. Din cauza ploilor din Turcia, programul de antrenamente și jocuri amicale al oltenilor a fost dat peste cap, astfel că Laurențiu Reghe a decis să-și aducă mai repede jucătorii în țară, chiar de miercuri seară, a informat Pro Sport. Oficialii Craiovei au căutat un adversar pentru un ultim test înainte de primul meci oficial din 2022, iar soluția salvatoare a venit de la Brașov. Ținând seama de relațiile bune pe care Ioan Mărginean, președintele FC Brașov, le are cu Mihai Rotaru, Universitatea având doi jucători împrumutați la echipa din Liga 2, pe Vasile Constantin și Laurențiu Popescu, cele două părți au convenit să joace un amical sâmbătă, 15 ianuarie, de la ora 17:00, pe stadionul ”Ion Oblemenco”.

Craiova trebuia să joace miercuri un amical cu Raufoss IL, însă acesta a fost anulat, norvegienii având mai multe cazuri de COVID-19 în cadrul lotului.

Vizualizări: 351

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: