Ultimele teste pentru handbalistele CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu va organiza la finalul acestei săptămâni un turneu cu meciuri de verificare la care au fost invitate să participe alte trei echipe din Divizia A. Alături de handbalistele de la Târgu Jiu, iau parte la turneu CNE Râmnicu Vâlcea, CSM Slobozia și CS Activ Prahova Ploiești, toate componente ale Seriei A a Diviziei A.

Meciurile găzduite de Sala Sporturilor se vor disputa în perioada 14-16 ianuarie, iar accesul spectatorilor la toate partidele din cadrul turneului este gratuit, dar se va face în anumite condiții.

Dan Ilieș, coordonatorul secției de handbal a CSM Târgu Jiu, consideră că este o bună oportunitate pentru staff-ul tehnic al echipei de senioare de a face ultimele reglaje înainte de reluarea campionatului, acestea fiind ultimele teste înaintea primului meci oficial al anului.

„Sunt echipe foarte bune, care se bat și ele la promovare în Liga Florilor și, cu siguranță, va fi un turneu foarte puternic. Este ultimul test pentru a ne da seama unde sunt fetele, dar și pentru a vedea unde mai trebuie să lucrăm și unde ne aflăm. Îi așteptăm pe spectatori să vină să ne susțină”, a declarat şeful secției de handbal a clubului primăriei, Dan Ilieș.

Turneul va debuta vineri după-amiază și se va încheia duminică.

CSM Târgu Jiu va juca primul meci vineri, de la ora 17:00, urmând să întâlnească echipa din Râmnicu Vâlcea. Va urma sâmbătă meciul cu  CSM Slobozia, de la ora 19.00 iar duminică, de la ora 13:00, fiind programat meciul cu Prahova Ploieşti.

Tot în week-end se vor disputa şi două meciuri amicale ale junioarelor 2, porturilor, cu CSM Slatina și CSS Severin.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: