Cu ce antrenor negociază Nicolae Sarcină preluarea echipei

Demisia sau rezilierea amiabilă cum se mai numeşte mai nou plecarea unui antrenor impune numirea unui nou tehnician. ACS Viitorul Târgu Jiu este la al patrulea eveniment de acest gen în actualul sezon, deci urmează să numească al cincilea antrenor, dacă nu va fi unul dintre cei care au mai antrenat echipa.

ACS Viitorul Târgu Jiu caută în aceste zile un înlocuitor pentru demisionarul Octavian Benga, cel care a anunţat marţi rezilierea contractului. Liga2.ro a anunţat că printre numele aflate pe listă se află Eugen Trică, fost principal al echipei pentru câteva etape chiar în acest sezon, în etapele 8-13.

„Miercuri, antrenorul a ajuns la Târgu Jiu pentru discuții cu patronul clubului din Gorj, Nicolae Sarcină”, a mai informat sursa citată. La ritmul în care se schimbă antrenorii la această echipă, nu ar fi o surpriză dacă Eugen Trică s-ar întoarce pe banca tehnică, plecarea acestuia producându-se după ce a fost ofertat să revină la FC U Craiova, echipa pe care el o promovase în Liga 1 şi la care nu a rezistat însă prea mult.

Nici fostul antrenor, Octavian Benga, cel care semnase contractul la data de 23 noiembrie 2021, nu a rezistat prea mult la Târgu Jiu, ci doar două etape. Acesta îi luase locul secundului Alexandru Ciobanu, cel căruia conducerea clubului îi spusese că a fost numit antrenor principal şi care şi el un record de doar o etapă ca principal la ACS Viitorul.

ACS Viitorul Târgu Jiu era, în acest sezon, una dintre cele două echipe care au schimbat pe banca tehnică de patru ori în 16 etape, alături de Dunărea Călărași, dar acum a devenit campioană absolută la acest capitol. Antrenorii echipei în acest campionat au fost Cristian Lupuț (etapele 1-7), Eugen Trică (8-13), Alexandru Ciobanu (etapa 14) și Octavian Benga (15-16).

Vizualizări: 687

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: