De ce a încheiat Universitatea Craiova mai devreme cantonamentul

Universitatea Craiova a decis să încheie mai devreme cantonamentul din Antalya, din cauza condițiilor meteo nefavorabile și a situației riscante privind cazurile de infectare cu COVID-19. Echipa pregătită de către Laurențiu Reghecampf a disputat o singură partidă de pregătire în Antalya, 5-2 cu echipa maghiară Paksi FC.

Universitatea Craiova ar fi trebuit să joace miercuri un amical cu echipa norvegiană Raufoss IL, însă meciul a fost anulat din cauza unor cazuri de COVID-19 în lotul nordicilor. Ulterior, echipa olteană a stabilit un amical cu FC Botoșani, de la ora 15:30 dar partida a fost în cele din urmă anulată, din cauza condițiilor meteo. În aceste condiții, conducerea clubului a stabilit să încheie cantonamentul, iar delegația echipei va reveni în țară în cursul nopţii de miercuri, a informat Fanatik.

Universitatea Craiova a renunţat la alte două meciuri amicale programate în Turcia, cele cu echipa cehă Banik Ostrava, pe 14 ianuarie, şi cu un adversar care urma să fie stabilit ulterior, pe 16 ianuarie.

Universitatea Craiova ar fi trebuit să revină în ţară abia pe 20 ianuarie, cu două zile înaintea meciului cu Rapid, programat sâmbătă, de la ora 20:00, pe stadionul “Ion Oblemenco”.

Vizualizări: 490

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: