Dragoş Militaru a stabilit programul de pregătire şi meciurile amicale

Gorjeanul Dragoş Militaru a reluat antrenamentele cu formaţia de Liga 2 Unirea Dej. Acesta a stabilit deja adversarii pe care-i va întâlni în perioada de pregătire urmând să îşi testeze jucătorii în amicale cu trei echipe din Liga 3, două din Liga 2 și una din Liga 1.

Fost antrenor la Pandurii, Dragoş Militaru se află acum pe banca formaţiei de Liga 2 Unirea Dej. Gorjeanul a reluat de luni antrenamentele cu echipa şi a stabilit și meciurile amicale pe care le va disputa în perioada de pregătire. Militaru va verifica nivelul echipei în teste cu formații din Liga 3 în mare măsură dar şi de Liga 2 şi chiar din Liga 1.

În a doua parte a lunii ianuarie, pe data de 22, Unirea Dej are programat primul amical, cu FC Hermannstadt. Trei zile mai târziu nou-promovata va intra în cantonamentul programat pe plan local, în cadrul căruia vor avea loc două amicale, cu Sticla Arieșul Turda și o formație din Liga 1, care până acum nu a fost stabilită. După ce va ieși din stagiul de pregătire, la 4 februarie, Unirea Dej va organiza și ultimele confruntări de verificare, cu CFR Cluj 2 și Viitorul Cluj, ambele pe data de 12 februarie, și cu CS Comunal Șelimbăr, pe data de 18 februarie, după Cuma a anunţat oficial clubul din Dej pe paginile oficiale.

”În cadrul pregătirii părții a doua a campionatului, FC Unirea Dej va disputa 6 jocuri amicale iar alte detalii vor fi comunicate de îndată ce vor fi stabilite. Programul partidelor de verificare mai poate suferi modificări”, a anunţat echipa lui Militaru care a publicat şi programul de pregătire şi cantonament.

Obiectivul echipei conduse de antrenorul gorjean este salvarea de la retrogradare, iar echipa stă bine până acum, fiind chiar la mijlocul clasamentului, pe poziția a 10-a. În ultimele trei etape din sezonul regulat, până să își afle adversarele din play-out, Unirea Dej le va întâlni, în următoarea ordine, pe FK Miercurea Ciuc, în deplasare, pe ACS Viitorul Târgu Jiu, acasă, și pe Dacia Unirea Brăila, în deplasare.

Vizualizări: 336

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: