Fost director în minerit, candidat la Consiliul Judeţean Gorj

Liviu Andrei nu va deschide lista de consilieri judeţeni a PMP, deşi acesta părea să fie scopul reintrării în politică al fostului prefect de Gorj. Lucrurile au luat-o pe un alt făgaş după ce Andrei a acceptat să intre în cursă pentru Primăria Târgu Jiu. Partidul lui Traian Băsescu va susţine pentru şefia Consiliului Judeţean un fost director din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Potrivit descrierii, persoana respectivă pare să fie Gheorghe Daviţoiu, fost director al Complexului Energetic Rovinari, fratele preşedintelui partidului, Nicolae Daviţoiu.

PMP Gorj va deschide lista de consilieri judeţeni cu un fost director din minerit. Deşi candidatura acestuia nu a fost încă lansată, descrierea pare a se potrivi lui Gheorghe Daviţoiu, fratele preşedintelui PMP Gorj, Nicolae Daviţoiu. „Vom avea un candidat la Consiliul Judeţean, care este cunoscut în minerit. Oferim minerilor şi celor care lucrează în energie un candidat care să fie în Consiliul Judeţean şi să-i reprezinte. Un preşedinte al Consiliului Judeţean poate să se ducă la primul ministru, poate să se ducă la ministrul Energiei pentru că este cel mai legitim conducător. Le oferim celor din minerit şi energie un om care să cunoască problemele lor, care cunoaşte şi problemele de administraţie, care să poată îmbina cele două domenii”, a declarat Vasile Popeangă.
Deputatul spune că persoana susţinută de PMP pentru şefia Consiliului Judeţean este foarte apreciată de angajaţii Complexului Energetic Oltenia. „În momentul de faţă această persoană nu mai are funcţie de conducere în CEO, dar este un specialist şi în minerit şi în energie pentru că a deţinut funcţii de conducere şi în zona minieră şi în zona energetică, cu rezultate foarte bune. Mai mult, este foarte apreciat şi foarte iubit de cei care lucrează în minerit şi energie”, a precizat Popeangă.

Vizualizări: 3,988

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: