Liberali cu ştate vechi, candidaţii ALDE

Liderii ALDE Gorj au prezentat un nou lot de candidaţi. Este vorba despre: Bebe Deaconescu la Primăria Negomir; Lucian Macavei la Primăria Scoarţa; Petre Remetea la Primăria Tismana; Albici Dumitru la Primăria Cătunele; Constantin Vamvu la Primăria Săcelu; Gheorghe Milea la Primăria Glogova; Constantin Loghin la Primăria Slivileşti; Dumitru Pănţău la Primăria Muşeteşti; Alexandru Braia la Primăria Bâlteni; Vasile Morega la Primăria Padeş; Dumitru Misăilescu la Primăria Polovragi şi Grigore Craioveanu la Primăria Turcineşti.

Liderii ALDE Gorj au anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, candidaţii la 12 primării din judeţ. Printre aceştia se află foşti liberali cu ştate vechi, dar şi persoane care nu au mai făcut niciodată politică. Dian Popescu, preşedintele ALDE, este convins că oamenii desemnaţi de el vor obţine rezultate bune în alegeri. „Pentru comuna Bâlteni îl avem pe Alexandru Braia, vechiul meu prieten. Deşi era în vizor a fi candidat altcineva, Alexandru Braia mi-a demonstrat că poate face ceva şi în adminsitraţie, aşa cum a făcut şi în Complexul Energetic Oltenia. La Padeş vom merge cu Vasile Morega, la Polovragi mergem cu Dumitru Misăilescu, la Turcineşti cu actualul viceprimar, Grigore Craioveanu. Toţi sunt oameni de valoare, care vor obţine rezultate bune”, a declarat Dian Popescu.
În ceea ce îl priveşte pe fostul liberal Alexandru Braia, acesta a spus că îi plac faptele, nu vorbele. Misăilescu spune că vrea să dezvolte turismul la Polovragi. „Sunt din Polovragi, sunt candidatul ALDE la Primăria Polovragi. De profesie sunt inginer silvic. Activez de aproximativ 10 ani într-un institut de cercetări din Bucureşti. Am luat decizia de a candida pentru a continua proiectele începute deja pe raza comunei. Doresc extinderea turismului în zonă, precum şi atragerea de fonduri”, a declarat Dumitru Misăilescu.
Grigore Craioveanu, candidatul ALDE la Turcineşti, este convins că din postura de viceprimar s-a familiarizat cu problemele primăriei. „După 4 ani petrecuţi în Primăria Turcineşti, cred că am învăţat ce trebuie schimbat, ce trebuie continuat şi ce trebuie îmbunătăţit în activitatea Primăriei Turcineşti. La ultimele două tururi de alegeri locale, cetăţenii din Turcineşti au avut de ales între doi candidaţi. Anul acesta apare a treia variantă, care cred că este şi cea mai bună”, spune Craioveanu.

Vizualizări: 954

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: