Un tânăr, candidatul PMP la Bumbeşti Jiu

Partidul Mişcarea Populară Gorj a lansat candidatul la Primăria Bumbeşti Jiu. Este vorba de Cosmin Beregan, un jurist în vârstă de 37 de ani. Acesta a criticat autorităţile locale pentru că nu au creat locuri de muncă. Liderii PMP Gorj susţin că au candidaţi pentru toate primăriile din judeţ, având complete inclusiv listele de consilieri locali şi judeţeni.

Cosmin Beregan consideră că autorităţile locale de la Bumbeşti Jiu nu au făcut nimic pentru a crea locuri de muncă, în condiţiile în care Uzina Mecanică Sadu II este dezafectată. Ba mai mult, susţine că cel mai prost administrator al obiectivelor din zonă este Consiliul Judeţean. „Am acceptat să candidez la primărie din partea PMP, având în vedere modul în care se face administraţie la Bumbeşti Jiu. În Constituţia României sunt prevăzute anumite drepturi, mă refer la dreptul la muncă. De 20 de ani, la Bumbeşti Jiu au fost luate locuri de muncă şi nu s-a pus nimic în loc. Sunt aceleaşi persoane în administraţia publică de 20 de ani. Uzina Mecanică Sadu II este dezafectată, iar terenul urmează să fie transmis Consiliului Judeţean. Consiliul Judeţean, la Bumbeşti Jiu, a fost cel mai prost administrator”, a declarat Cosmin Beregan.
Reprezentanţii PMP Gorj susţin că au candidaţi pentru toate primăriile din judeţ, având completate inclusiv listele de consilieri locali şi judeţeni. „Vreau să vă asigur că vom depune candidaturi de primari şi consilieri locali în toate localităţile. Asta pentru că sunt destui „îngrijoraţi”, care se tem că PMP nu va depune candidaturi în toate localităţile”, a declarat Vasile Popeangă, deputat PMP.

Vizualizări: 850

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: