Ce candidaţi are UNPR la Săcelu, Turburea şi Bumbeşti Piţic

UNPR Gorj şi-a anunţat candidaţii în alte opt localități din județ. Liderii au scos de această dată doamnele la înaintare, dar și tineri care nu au mai făcut politică și care au planuri mari pentru comunitățile din care provin. La Săcelu însă a fost anunțat fostul primar Ion Voica, cel care a mai fost primar în perioada 2008-2012.

Niculina Dăneci este contabil de meserie și va intra în lupta electorală în comuna Bumbești Pițic. Primarul Michy Nioață va avea de înfruntat astfel două doamne, pe Irina Cojocaru de la PNL și pe Niculina Dăneci de la UNPR. Niculina Dăneci este și consilier local la Bumbești Pițic și știe cam ce nevoi are localitatea. ”Sunt un om de cuvânt care tot timpul când am promis ceva am făcut. Comuna mea este o comună care se ocupă în primul rând cu creșterea animalelor și din acest motiv aș vrea să atrag cât mai multe fonduri europene. Sunt cetățean al comunei Bumbești Pițic, acolo m-am născut, acolo am crescut și acolo locuiesc”, a spus Niculina Dăneci, candidat UNPR la Bumbești Pițic.
Fostul primar de la Săcelu, Ion Voica, vrea să revină pe scaunul de primar al localității, pe care spune că l-a lăsat pe mâini greșite. ”În perioada 2008-2012 am fost primarul comunei Săcelu, la alegerile din 2012 am pierdut mandatul de primar. Acum vreau să câștig din nou ca să duc la îndeplinire proiectele și programele pe care le-am avut pregătite”, a spus Ion Voica, fostul primar de la Săcelu.
La Turburea, uneperiștii ies cu un candidat extrem de tânăr, a cărui bunică a fost cândva primar. Valentin Șarlău Voichița vrea să atragă fonduri europene la Turburea. ”M-am decis să candidez pentru primăria Turburea și datorită faptului că bunica mea a fost acum foarte mult timp primar și vreau să duc mai departe tradiția. Vreau să continui proiectele care sunt la ora aceasta în derulare și să demarez altele noi, mai ales accesând fonduri europene pentru că eu sunt și expert în accesarea de fonduri europene”, a spus Valentin Șarlău Voichița. UNPR Gorj promite că va avea candidați în toate cele 70 de localități.

Vizualizări: 1,104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: