Fost director, victorie în fața CE Oltenia. Câți bani are de luat!

Un fost membru al Directoratului Complexului Energetic Oltenia a câștigat în instanță un proces intentat companiei.

La începutul lunii noiembrie 2020, Ovidiu Bălăcescu a depus o cerere pe rolul Tribunalului Gorj, Secția a II-a Civilă, având ca obiect „pretenții”.

La primul termen al litigiului, pe 1 februarie, Bălăcescu a avut câștig de cauză. Prin urmare, Complexul Energetic Oltenia va trebui să achite fostului director peste 42.000 de lei.

„Admite cererea. Obligă pârâta la plata sumei de 42.242 lei reclamantului. Obligă pârâta la plata sumei de 4.373 lei cheltuieli de judecată reclamantului”, se arată în sentința Tribunalului Gorj, care poate fi atacată cu apel.

La rândul său, CE Oltenia a dat în judecată mai mulți foști directori și supraveghetori, într-un dosar de răspundere patrimonială. Printre cei chemați în instanță se află și Ovidiu Bălăcescu.

Fostul director a fost schimbat din funcție la sfârșitul lunii aprilie 2020, alături de Sorinel Boza și Dan Vasile, înainte de încheierea mandatelor. Este posibil ca Bălăcescu să fi cerut în instanță recuperarea indemnizațiilor pierdute ca urmare a înlocuirii din Directoratul CE Oltenia.

Galerie foto


Vizualizări: 4,925

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: