Face pușcărie pentru tentativă de omor

Un bărbat din Gorj a fost condamnat la cinci ani de pușcărie cu executare pentru tentativă de omor. În urma unui scandal dintr-un bar, el l-a lovit cu sticla în cap pe un bărbat.

Tribunalul Gorj l-a condamnat inițial la 3 ani și 4 luni de închisoare, dar procurorii au contestat sentința. Joi, Curtea de Apel Craiova a majorat pedeapsa.

„Agravarea pedepsei. În baza (...) admite apelul declarat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, împotriva sentinței penale nr. 69/25.05.2020, a Tribunalului Gorj. În temeiul (...) respinge apelul formulat de inculpatul Gherghina Daniel Florin, ca nefondat. Desfiinţează în parte sentinţa penală nr. 69/25.05.2020, pronunţată de Tribunalul Gorj şi rejudecând (...) majorează pedeapsa aplicată inculpatului pentru săvârşirea infracţiunii prev. art. 32 C.P.rap. la art.188 alin.1 C.P. de la 3 ani şi 4 luni închisoare la 5 ani închisoare, în regim de detenție”, se arată în minuta sentinței. Hotărârea instanței este definitivă.

Bărbatul se află în arest de la sfârșitul lunii mai. El a fost obligat și la plata unor daune morale de 15.000 de lei către victima sa.

Vizualizări: 1,708

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: