Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Despăgubiri pentru o obște din Gorj

Obștea din Peștișani a obținut despăgubiri de peste 300.000 de lei în instanță. Structura condusă de Ion Poenaru a chemat în judecată Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și Garda Forestieră Timișoara.

„Admite acţiunea formulată de reclamanta Obștea Peştişani, reprezentată prin preşedinte Poenaru Ion, în contradictoriu cu pârâţii Garda Forestieră Timişoara şi Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor. Obligă pârâţii, în solidar, la plata către reclamantă a sumei de 302.887,81 lei cu titlu de despăgubiri, cu dobânda legală aferentă, datorată de la data punerii în întârziere, 30.07.2020, până la data recuperării”, a decis Tribunalul Gorj, pe data de 27 ianuarie.

În plus, pârâţii sunt obligați, în solidar, la plata către reclamantă a cheltuielilor de judecată în cuantum de 3.350 lei.

Sentința poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile.

Vizualizări: 3,595

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: