Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Șofer din Gorj, condamnat cu executare

Un bărbat din Târgu Jiu a fost condamnat la un an de închisoare cu executare, după ce a refuzat prelevarea de probe de sânge, deși etilotestul arătase că s-a urcat beat la volan. Sentința dată pe 26 ianuarie de Curtea de Apel Craiova este definitivă.

Fapta a avut loc în aprilie 2019, când bărbatul a fost oprit de polițiști pe DN 66, pe raza orașului Bumbești Jiu. Întrucât bărbatul de la volan emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, inițial refuzând, însă ulterior a fost de acord, etilotestul indicând 0,65 mg/l vapori de alcool pur în aerul expirat.

Fiind transportat la Spitalul Bumbești Jiu pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, șoferul a refuzat prelevarea, manifestând un comportament agresiv și recalcitrant, după cum s-a menționat în rechizitoriu.

Întrucât bărbatul avea cazier, pedeapsa a fost cu executare. (A.A.)

Vizualizări: 17,348

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: