Fost fotbalist oltean, răpus de Covid la doar 43 de ani

Fostul fotbalist oltean Cătălin Didu s-a stins din viața la doar 43 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19. Acesta a fost jucător la Extensiv Craiova, Apulum Alba Iulia și Oltul Slatina.

Fostul fotbalist al echipelor Extensiv Craiova, ALRO Slatina şi Apulum Alba Iulia, Cătălin Didu, a încetat din viaţă, la numai 43 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19. Didu era internat de câteva săptămâni la spitalul din Craiova, dar a pierdut lupta cu virusul în cele din urmă după ce a făcut stop cardiorespirator, a anunțat stirideolt.ro.

Cătălin Didu a fost confirmat cu noul coronavirus în urmă cu câteva săptămâni şi starea sa părea să se îmbunătăţească, însă vineri a decedat, în urma unui stop cardiorespirator.

Craiovean de origine, Cătălin Didu era şi un suporter fidel al Universităţii Craiova, fiind prezent la stadion la fiecare meci când avea ocazia, alături de fiica sa. În cariera sa, Cătălin Didu a evoluat, între 1998-2008, la nivelul ligii secunde, la Extensiv Craiova, la Oltul Slatina şi Alro Slatina, cât şi la Apulum Alba Iulia. Didu a ajuns la Slatina în 2003, după o aventură la echipa din Alba Iulia. Fostul fundaș central a promovat în Liga 2 alături de formația slătineană și a evoluat 3 ani pentru Oltul.

Domiciliat în Craiova, Cătălin Didu era căsătorit și avea o fetiță de 3 ani, potrivit sursei citate.

Vizualizări: 4,665

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: