Fost jucător la Pandurii, arestat în Olanda

Valentin Petrişor, fost fotbalist la Pandurii în perioada 2005-2007, este unul din românii arestaţi în Olanda după ce au fost prinşi la cumpărături cu carduri false. Acesta este chiar prietenul modelului Natalia Mateuţ, şi ea arestată pentru scurt timp în acest scandal.

Fără să vrea, cei de la Pandurii şi-au legat numele de scandalul internaţional  apărut în Olanda. Prietenul Nataliei Mateuţ,Valentin Petrişor, a jucat la Pandurii în perioada 2005-2007.  Petrişor a făcut junioratul la Dinamo de unde a venit la Pandurii împreună cu Dedu, o altă speranţă neconfirmată la Târgu-Jiu, la fel ca şi primul. În Ştefan cel Mare antrenorii au renunţat la Petrişor după un an de zile, deoarece nu venea la antrenamente. "Chiulea. Tatăl său, care e avocat, era văzut mult mai des prin parcul Dinamo şi mereu îi găsea scuze. Ne-a spus că fiul său nu a venit, dar se pregăteşte singur, în faţa blocului. Jonglează cu mingea, pe bulevardul Titulescu, de la un capăt la altul!", au povestit câţiva foşti colegi ai lui Petrişor.

La Pandurii a venit înainte de promovare şi a jucat mai mult la echipa a doua, pe atunci EMC Rovinari, nefiind agreat de antrenorul Săndoi care în prima ligă nu l-a folosit nici un minut. Totuşi jucătorul a plecat cu un CV în care a avut scrisă promovarea cu Pandurii. Un an mai târziu, după ce a jucat la Tractorul Braşov, a revenit la Târgu Jiu când antrenor era Eugen Neagoe, cel care i-a pus numele de „butelie”. Antrenorul le răspundea mereu conducătorilor, care cereau răbdare cu tânărul care… va exploda în curând, că „Petrişor nu poate exploda decât dacă îi punem butelia în braţe!”

Plecat de la Pandurii după ce Neagoe a renunţat să-l mai aştepte, Petrişor a renunţat la fotbal şi s-a apucat de presă. Aşa a ajuns fotoreporter la o revistă de paparazzi şi tot aşa a cunoscut-o pe fiica lui Mateuţ. Aflaţi acum  în Olanda, la Amsterdam, Natalia şi iubitul ei au fost arestaţi, sâmbătă, de poliţie după ce au fost filaţi câteva zile în timp ce cumpărau produse scumpe din magazine de lux folosind carduri clonate. Pentru Petrişor nu e prima oară când are probleme cu legea, între 2000 şi 2002, când avea 18 ani, el făcând închisoare pentru tâlhărie.

Vizualizări: 975

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: