Patru victime într-un accident rutier

Patru persoane au ajuns ieri dimineaţă la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean din Târgu-Jiu cu multiple traumatisme. Evenimentul rutier s-a produs pe raza localităţii Băleşti, din cauza nepăstrării distanţei regulamentare. Autoturismul în care se aflau cele patru persoane a fost lovit în spate de o altă maşină, iar în urma impactului a fost proiectat într-un pom de pe marginea drumului.

Evenimentul rutier s-a produs ieri la primele ore ale dimineţii. Locuitorii din zona respectivă au fost treziţi de zgomotul puternic şi au ieşit imediat din case să vadă ce s-a întâmplat. ”Dormeam şi am auzit o bubuitură puternică. Ne-am speriat şi am ieşit imediat afară să vedem ce s-a întâmplat. Am văzut o maşină în şanţ lângă pom şi pe cealaltă pe carosabil. Am sărit repede şi am scos oamenii dintre fiare, am sunat la salvare şi la poliţie. Am fost patru victime, toţi din aceeaşi maşină. Cred că sunt de la o firmă de asigurări pentru că avut multe tipizate în maşină care s-au împrăştiat pe tot drumul”.

Un echipaj de la Serviciul Poliţiei Rutiere s-a deplasat imediat la faţa locului pentru a cerceta cauzele şi împrejurările care au dus la producerea evenimentului rutier. „Este vorba de un accident de circulaţie în care a au fost implicate două autoturisme. În urma evenimentului pe lângă pagube materiale sunt şi patru victime, toate din aceeaşi maşină. Încă nu am stabilit cu exactitate cauzele accidentului, dar se pare că de vină ar fi nepăstrarea distanţei regulamentare”, spune Mihai Văduva, agent SPR Gorj.

Cele patru persoane au fost transportate de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu. Din fericire starea lor de sănătate este stabilă. „Ne-am deplasat la faţa locului cu trei ambulanţe. Am preluat patru victime cu multiple traumatisme, policontuzionate, conştiente toate. După ce le-am acordat primele îngrijiri medicale le-am transportat la spital pentru investigaţii suplimentare. Starea lor este stabilă şi nu a fost nevoie de transfer către un alt spital din ţară”, spune Marin Popescu, asistent SJA Gorj.

Toate cele patru victime au rămas internate în spital.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: