Fost ministru al Justiției, atac la Elvira Șarapatin

Fostul ministru al Justiţiei, Ana Birchall, a lansat un atac dur la adresa deputatei PSD Gorj, Elvira Şarapatin, care a lovit cu mașina un om pe trecerea de pietoni și a fugit de la  locul accidentului.

Victima, un bărbat de 50 de ani, din Novaci, nu a suferit leziuni grave. El s-a plâns presei că deputata l-a tratat cu indiferență după ce a fost adusă, sub escorta poliției, la locul incidentului. „I-am arătat rana la picior și că mă doare și mi-a spus că cică astea sunt lucruri minore, nu stăm de vorbă cu așa ceva”, a spus bărbatul.

Fostul ministru al Justiției a condamnat „comportamentul rușinos” al parlamentarului de Gorj.
„În accepţiunea acestei doamne deputat, să loveşti un om pe trecerea de pietoni este, aşa, «un lucru minor»! Încă mai este membru al Parlamentului această doamnă deputat? Încă mai este membru PSD şi nu au dat-o afară? Condamnare publică din partea Organizaţia de Femei a PSD a unui asemenea comportament ruşinos nici atât, dar, sincer, nu aveam speranţe dat fiind persoana care conduce Organizaţia de Femei PSD... nici în cazul derapajelor lui Arsene nu s-a autosesizat că deh sunt prieteni! Ruşine! Pur şi simplu ruşine... că nu ai ce să spui când vezi aşa tupeu!”, a scris Birchall, pe pagina sa de Facebook.
Cele două au fost colege de partid.

Dosarul accidentului a fost preluat de Parchetul General, ca urmare a statutului de parlamentar pe care îl are Elvira Șarapatin.

Vizualizări: 2,418

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: