Dosarul Elvirei Șarapatin, la Parchetul General

Parchetul General va cerceta dosarul în care deputatul PSD Gorj, Elvira Șarapatin, este acuzat de părăsirea locului accidentului. Elvira Șarapatin a acroșat pe 12 iunie un pieton, plecând apoi de la locul accidentului. "A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, iar la data de 12 iunie a.c. dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, pentru competentă soluționare", a transmis IPJ Gorj. Dosarul a ajuns la Parchetul General dată fiind calitatea de deputat a șoferiței implicate.

Elvirei Șarapatin i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe perioada cercetărilor.

Deputatul PSD de Gorj, Elvira Șarapatin, a acroșat vineri o persoană pe trecerea de pietoni. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 50 de ani din Novaci, care nu a suferit leziuni grave. Problema este că parlamentarul nu a așteptat sosirea polițiștilor, așa cum prevede legea.

”Din cercetările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Târgu Jiu, a reieșit faptul că bărbatul, în timp ce traversa partea carosabilă a străzii Traian, din municipiul Târgu Jiu, prin loc permis, marcat și semnalizat corespunzător, ar fi fost acroșat de un autoturism, care nu i-ar fi acordat prioritate la trecere, fără a opri la locul faptei.
La scurt timp, conducătoarea autoturismului, o femeie, de 68 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a revenit la locul producerii evenimentului rutier", a transmis IPJ Gorj în ziua accidentului.

Pietonul și conducătoarea auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Bărbatul lovit de mașină a spus că femeia de la volan nu era atentă la drum. ”Am venit de la Novaci să plătesc niște ore pentru școala de șoferi. Când am vrut să trec pe trecerea de pietoni, am văzut că vine o mașină, m-am asigurat și am stat pe bordură până când mașina s-a oprit. Femeia asta, când m-am uitat către ea, am văzut că băgase capul și căuta ceva pe sub volan. Mașina a plecat. Mă băga pe dincolo, pe dedesubt. Nu se uita în față, iar mașina a plecat de pe loc. Dacă nu eram atent, mă termina. Aveam o durere la pulpa stângă și dureri de spate. Ea a plecat, iar o femeie a apucat să-i retină numărul de la mașină, l-am scris și eu pe palmă, rapid. A fugit și am înțeles că au găsit-o. Se ducea spre Coloana Infinitului, încolo. Au dat prin stație și așa au adus-o la locul faptei, nu a venit ea de bună voie”, a spus victima, Cosmin Rădescu. (A.A.)

Vizualizări: 1,616

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: