Călin Georgescu: Renunțarea la energia pe cărbune înseamnă abandonarea suveranității naționale

Călin Georgescu, fost raportor al Organizației Națiunilor Unite, a vorbit despre Complexul Energetic Oltenia. Acesta spune că declarația premierului Orban cu privire la renunțarea la energia pe cărbune ține loc de abandonare a suveranității naționale. ”Pandemia coronavirus a fost o simulare”, a mai spus Georgescu.

Călin Georgescu trage un semnal de alarmă în privința Complexului Energetic Oltenia. Acesta dă vina pe guvernanți cu privire la situația creată la compania energetică, făcând referire și la importul de energie pe care România îl are. ”Vom fi la mâna altora”, spune acesta.

”Asta ține loc de abandonarea suveranității naționale pentru că, atâta timp cât nu mai esti independent energetic, ți-ai pierdut suveranitate. Mai mult decât atât, în perioada caracterizată de pandemia acestui virus, mii de mineri au fost în șomaj tehnic, dar cel mai important lucru pe care oamenii trebuie să-l cunoască este faptul că statul a ajuns să importe energie. Vreau să subliniez un lucru important. Pandemia a fost o simulare, iar ceea ce este năucitor este faptul că o omenire întreagă a căzut în genunchi. Valul doi de epidemie va fi legat în mod special de energie. Atâta timp cât suveranitatea țării tale se va pierde, vei fi controlat cel mai ușor. Se ascultă orbește de dispozițiile venite din afară”, a spus Călin Georgescu, la Târgu Jiu Tv.

”Pentru România bate clopotul”, a mai afirmat Georgescu. ”Eu atrag atenția că cea mai mare crimă ce poate fi adusă unui stat este aceea când îl deprofesionalizezi. În momentul în care lupta politică ajunge la cote nebănuite, atunci totul se duce de râpă”, a mai spus acesta.

Vizualizări: 4,855

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: