Fost poliţist gorjean, arestat pentru un accident din 2008

Un fost poliţist din Târgu Jiu a fost încarcerat, în cursul nopţii de joi spre vineri, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru producerea unui accident mortal în primăvara anului 2008. Fostul subofiţer Sabin Vieru a fost ridicat de la domiciliul său şi adus în Centrul de Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, fiind astfel pusă în executare sentinţa penală definitivă dispusă de instanţa supremă.

Sabin Vieru a fost implicat în martie 2008 într-un accident grav de circulaţie produs pe şoseaua de centură a municipiului Târgu Jiu, el intrând cu maşina pe contrasens şi izbind o Dacia 1300 care circula regulamentar. Autoturismul respectiv era condus de Dumitru Bunoiu, director în acel moment la Grupul Şcolar Gheorghe Magheru din Târgu Jiu, în dreapta acestuia aflându-se Dumitru Becheriu.

Ambii bărbaţi au fost grav accidentaţi, Dumitru Bunoiu decedând după aproximativ două luni de suferinţă, pasagerul din dreapta supravieţuind accidentului, dar rămânând cu infirmităţi fizice pentru tot restul vieţii.

La momentul producerii accidentului, Sabin Vieru a părăsit locul faptei, nefiind testat imediat cu fiola de către colegii săi, în vederea determinării alcoolemiei, el mergând la o locuinţă din apropiere, unde a solicitat să i se dea să bea apă.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: