Fosta primăriţă nu îl mai consiliază pe edilul de la Alimpeşti. „Sunt pe picioarele mele acum”

Elena Mosor, fosta primăriţă de la Alimpeşti, nu mai este consilierul personal al actualului primar al comunei, Dan Floarea. Primarul spune că nu îşi va angaja alt consilier, considerând că are destulă experienţă căpătată de la Mosor ca să facă faţă funcţiei de primar.

Social-democrata Elena Mosor a fost consilierul personal al primarului liberal de la Alimpeşti încă din iunie 2016, de când Dan Floarea a câştigat alegerile locale. Primarul a invocat la acea vreme că este la primul mandat şi că are nevoie de experienţa fostei primăriţe pentru a face faţă funcţiei de şef al comunei.

Mosor a demisionat, iar de la 1 decembrie nu mai este consilierul personal al primarului din Alimpeşti. „Şi-a pus demisia. Dânsa m-a ajutat, mi-au acordat ultimele tranşe de bani la proiectul cu drumurile de exploataţie agricolă şi a demarat proiectul cu apa pe PNDL. A considerat că m-a iniţiat în tainele administraţiei şi colaborarea a luat sfârşit. A considerat dânsa că sunt pe picioarele mele acum”, a declarat primarul Dan Floarea.

Sfaturi după program     

Mosor a fost angajată a primăriei cu jumătate de normă, în acelaşi timp fiind şi consilier personal cu normă întreagă al primarului din Alunu, judeţul Vâlcea. Mosor îl consilia pe primarul Dan Floarea în timpul săptămânii de la orele 17 la 19, sâmbăta de la 10 la 17, iar duminica de la 14 la 17. Asta înseamnă că Mosor îl sfătuia pe primarul Floarea după ce acesta îşi termina programul zilnic. „Eu stau până seara în primărie. Fiind la început, mai citesc, mai... E ca şi mersul pe bicicletă, trebuie să-l înveţi de la cineva care îl cunoaşte. Aşa am consider eu. Veneam şi în weekend, o mai întrebam”, a explicat primarul din Alimpeşti.

Elena Mosor a renunţat să-l mai consilieze pe primarul de la Alimpeşti, însă a rămas în continuare consilier personal al primarului din localitatea vâlceană. Social-democrata a condus comuna Alimpeşti timp de 26 de ani.

Galerie foto


Vizualizări: 1,907

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: