Fostul antrenor de la ACS Viitorul Târgu Jiu și-a anunțat demisia

Fostul antrenor al ACS Viitorul Târgu Jiu, Florin Stîngă, și-a anunțat demisia de la CS Tunari. Evenimentul a avut loc sâmbătă după umilința cu CSC Dumbrăvița, acolo unde s-a făcut deplasarea cu avionul!

CS Tunari a fost spulberată, sâmbătă, la Ghiroda, lângă Timișoara, de CSC Dumbrăvița, scor 1-6, în etapa a 6-a a Ligii 2. Echipa preluată în vară de Florin Stângă a suferit cel mai drastic eșec în această rundă a campionatului, nu însă și cel mai rușinos rezultat din acest sezon, acesta aparținându-i în continuare Progresului Spartac, 0-6 acasă, în runda a 3-a cu Concordia Chiajna. De altfel, Progresul Spartac nu a reușit nici o victorie în acest sezon, fiind învinsă totuși, cu emoții, de ACS Viitorul Târgu Jiu, scor 2-1, în ultima etapă.

CS Tunari și Progresul Spartac sunt cele mai slabe echipe din Liga 2 până în acest moment, cel puțin din punct de vedere al punctelor obținute, doar unul de fiecare, cât și al golaverajului dezastruos deținut. Ambele au câte 16 goluri primite, dar pentru că echipa ilfoveană are cinci goluri marcate, față de trei ale trupei bucureștene, evită ultimul loc în clasament.

La finalul jocului de la Ghiroda, în scurta declarație acordată reporterului celor de la liga2.ro, Florin Stîngă, antrenorul Tunariului, și-a anunțat demisia.

După joc, antrenorul Florin Stîngă a spus că este nemulțumit de jucătorii experimentați din lotul său, a felicitat Dumbrăvița și a anunțat că demisionează de la CS Tunari.  ”Din păcate, jucătorii cu experiență nu s-au ridicat la nivelul pe care îl așteptam. Felicit Dumbrăvița”, a spus Stîngă, care la întrebarea ”Vă văd supărat, vreți să vă dați demisia?” a plecat de lângă reportar spunând: ”Da! Da!”

Dacă Stîngă nu va fi convins de ceva sau cineva să continue, atunci CS Tunari va fi a cincea echipă care își schimbă antrenorul în acest sezon, după Chindia Târgoviște (Vasile Miriuță în locul lui Dragoș Militaru), CSM Reșița (Flavius Stoican în locul lui Călin Cheregi), care au mutat după doar a 2-a etapă, Campionii FC Argeș (Alexandru Pelici înlocuit momentan de interimarul Eugen Beza), și Metaloglobus București (Ianis Zicu în locul lui Eusebiu Tudor), ambele după patru etape.

În cariera sa, Florin Stîngă a mai antrenat AFC Herman (Liga 3), SR Brașov (L3), AFC Odorheriu Secuiesc (L3), Astra (Liga 2), Academica Clinceni (la echipa aflată atunci în prima ligă a stat câteva zile) și ACS Viitorul Târgu Jiu (L2).

Vizualizări: 2,926

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: