Fostul conac al lui Sergiu Nicolaescu, din Târgu Jiu, scos la vânzare. Ce preţ are!

Casa în care s-a născut regizorul, actorul şi scenaristul Sergiu Nicolaescu a fost scoasă la vânzare pe un cunoscut site de anunţuri. Cu o arhitectură impresionantă, conacul şi-a schimbat în timp înfăţişarea, însă s-a păstrat în condiţii foarte bune. Proprietarul casei cere 80.000 de euro.

Regizorul Sergiu Nicolaescu s-a născut într-un conac din Târgu Jiu, la data de 13 aprilie 1930. Tatăl său, Pantelimon Nicolaescu, era angajat ca inginer la o unitate de gospodărire aflată pe vremea aceea în subordinea primăriei. Casa în care a venit pe lume cineastul era locuinţă de serviciu pentru tatăl acestuia, scrie Adevărul.

În prezent, casa în care s-a născut marele regizor şi scenarist de film a fost scoasă la vânzare pe un site de profil. Aproape de centrul oraşului şi cu o arhitectură deosebită, specific românească, imobilul se vinde cu 360.000 de lei, negociabil.

Casa a fost primită de tatăl lui Sergiu Nicolaescu pentru a locui pe perioada când îşi desfăşura activitatea în cadrul Serviciului Tehnic al Primăriei Târgu Jiu. În această clădire era şi sediul Serviciului Tehnic. Casa este situată pe Calea Severinului, după Podul Jiului, a cincea pe stânga. Din descrierea proprietarului, casa are tavane înalte, şase camere mari plus două holuri interioare, hol la intrare, bucătărie de vară, debara, beci, termopane, centrală pe lemne şi pe gaze, spaţiu comercial evaluat la 50.000 lei, deschidere la stradă de 24 mp, curte interioară şi asigurare. Proprietarul oferă casa la schimb cu un apartament evaluat corect plus diferenţa.

Vizualizări: 12,428

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: