Celine Dion s-a retras din lumina reflectoarelor din motive de sănătate

Cântăreața Celine Dion nu se simte bine de câteva luni și s-a retras din lumina reflectoarelor. Artista s-a confruntat în ultimul timp cu mai multe probleme de sănătate pe care ea nu le consideră majore, dar despre care sora sa a spus că îi afectează destul de mult viața.

Cariera vedetei se află într-o pauză cu perioadă nedeterminată, dar recent aceasta a publicat pe Instagram mai multe mesaje cu ocazia zilei în care albumul care îi poartă numele a fost lansat în urmă cu 30 de ani.

Cu ocazia zilei sale de naștere, vedeta a publicat și imagini din copilărie, dar și din cariera muzicală. Concluzia artistei a fost una simplă și la obiect: „Amintește-ți numele meu pentru că nu vei uita niciodată vocea”.

Fanii au intrat imediat în secțiunea de comentarii și-au i-au scris multe mesaje de la mulți ani vedetei. Cu toate acestea, ei au întrebat-o și când va reveni pe scenă după o perioadă lungă de absență, a informat hellomagazine.com.

Celine Dion, care a fost forțată să-și amâne turneul din Las Vegas de anul trecut din luna octombrie, a spus în perioada sărbătorilor că nu se simte foarte bine încât să urce pe scenă. Artista și-a amânat și celelalte spectacole din America de Nord din Courage World Tour.

Recent, Celine Dion a scris pe contul de Instagram și un mesaj pentru a cere sprijinul fanilor. Artista s-a implicat în campanii de strângere de fonduri pentru refugiaţii din Ucraina. Vedeta le cere tuturor celor care pot ajuta să o facă cu inima deschisă și să se gândească în permanență la oamenii care au fost nevoiți să fugă din propriile case pentru a-și salva viața.

Vizualizări: 1,574

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: