Fostul miner condamnat pentru ultraj, trimis la mătură

Vasile Sebastian Bobei, târgujianul comdamnat pentru ultraj în toamna anului trecut, este în culmea fericirii după ce magistrații din Craiova au desființat în parte sentința penală dată de Judecătoria Târgu Jiu, acordând o pedeapsă mult mai blândă pentru acesta. Este vorba de speța în care fostul miner al CE Oltenia l-a înjurat pe polițistul Aurel Dobre.

Magistrații din Bănie au admis în parte apelul făcut de Bobei, condamnându-l pe acesta la 10.000 lei amendă penală, respectiv 250 zile amendă a câte 40 lei fiecare.

Acesta spune că a preferat să aleagă varianta plății amenzii, decât să meargă la mătură. ”La Târgu Jiu, mi-au dat 1 an cu executare. La Craiova am luat 250 de zile de muncă la primărie sau să plătesc zilele în amendă. Am scăpat. O să dau banii. Luni mă duc și plătesc. Au exagerat magistrații de la Gorj, nu l-am bătut. L-am înjurat prin telefon, i-am spus că să nu-l mai prind la mine la ușă, că-i rup picioarele. M-a înregistrat și acesta cică a fost ultrajul. Ultraj prin amenințare. Mi-a cerut 5000 lei daune morale și confiscarea telefonului. Și mi-a anulat la Craiova tot”, a declarat Vasile Bobei.

Vizualizări: 3,679

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: