Fostul pandur Anton a acceptat diminuarea contractului

Fostul căpitan al celor de la Pandurii, Paul Anton, nu va pleca de la Dinamo. Acesta a acceptat diminuarea contractului deşi avea oferte de la CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

Deian Sorescu şi Paul Anton, doi dintre jucătorii preferaţi ai suporterilor dinamovişti, vor rămâne în Ştefan cel Mare. Din informaţiile publicate de Telekom Sport, atât Deian Sorescu, cât şi Paul Anton au acceptat înjumătăţirea contractelor începând cu data de 1 ianuarie, până la finalul sezonului în curs.
Oficialii ”câinilor” vor purta discuţii şi cu Diego Fabbrini, respectiv Ante Puljic. Cei doi stranieri au fost iniţial de acord cu aceeaşi propunere, dar între timp s-ar fi răzgândit.
Paul Anton, una dintre vedetele din lotul ”câinilor”, a revenit în Ştefan cel Mare anul trecut. Internaţionalul român a bifat 9 meciuri în actuala stagiune şi a marcat trei goluri, iar în cariera sa a mai evoluat pentru Gloria Bistriţa, Delta Tulcea, FCM Târgu Mureş, Pandurii Târgu Jiu, Getafe, Anzhi sau Krylia Sovetov Samara. Anton a mai jucat doi ani la Dinamo, între 2015 şi 2017, atunci ajungând în Ştefan cel Mare de la Pandurii.

Vizualizări: 383

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: