Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

O treime dintre testați, confirmați cu Covid

Numărul total de cazuri depistate în ultimele 24 de ore este de 3.130, din 9.550 de teste efectuate. S-au înregistrat 78 de decese şi 1.100 de pacienţi se află în stare gravă la ATI.

În Gorj, de la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, a mai fost înregistrat un deces. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 82 ani, care prezenta și alte afecțiuni medicale: hipertensiune arterială, AVC (accident vascular cerebral) sechelar și insuficiență cardiacă clasa NYHA IV.

Au fost înregistrate și alte 15 noi cazuri de îmbolnăvire. În prezent, 302 persoane se mai află în carantină la domiciliul sau locația declarată.

În Gorj au fost 15 noi cazuri de îmbolnăvire în 24 de ore, dar și un deces al unui bărbat în vârstă de 82 ani, care pe lângă Covid prezenta și alte afecțiuni medicale: hipertensiune arterială, AVC (accident vascular cerebral) sechelar și insuficiență cardiacă clasa NYHA IV. 

Vizualizări: 724

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: