Naţionala de rugby a României va juca la Craiova

Naţionala de rugby își mută jocurile de acasă la Craiova până primește acceptul pentru stadionul Arcul de Triumf. Meciul România – Belgia, programat pe 7 februarie, se va juca pe stadionul „Ion Oblemenco”, în acelaşi week-end în care este programat derby-ul Universitatea – Dinamo.

„Stejarii” ar fi trebuit să înfrunte Belgia inițial pe 25 martie, apoi pe 1 noiembrie 2020, la Bucureşti, pe stadionul „Arcul de Triumf”, în ultima partidă din cadrul Rugby Europe Championship, însă partida a fost suspendată de fiecare dată, ca urmare a deciziei forului european.

Toată lumea se aștepta ca meciul de rugby din 7 februarie 2021, România – Belgia, să se joace pe noua arenă Arcul de Triumf, însă partida se va disputa la Craiova.

Formalitățile pentru inaugurarea modernei arene din Capitală n-au fost terminate, astfel că FR de Rugby a trebuit să trimită locul de desfășurare la Rugby Europe. Locul ales este arena Ion Oblemenco din Bănie, astfel că meciul de rugby România – Belgia se joacă la Craiova pe 7 februarie, nu pe „Arcul de Triumf”.

În același weekend, Universitatea Craiova întâlnește sâmbătă, pe Dinamo în etapa 20, iar meciul de rugby se va juca duminică, de la ora 18.00.

Vizualizări: 370

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: