Fostul primar al Târgu Jiului, în echipa lui Prunariu

Partidul Poporului-Dan Diaconescu  a depus ieri listele cu candidaţi pentru Primăria Târgu-Jiu şi Consiliul Judeţean Gorj. Pe listele PP-DD sunt o serie de nume cunoscute, printre care şi fostul primar al municipiului Târgu-Jiu, Petre Nanu, fostul director al Spitalului Judeţean, Gheorghe Neaţă, mai mulţi viceprimari în exerciţiu şi foarte mulţi alesi locali şi foşti membri PDL.

Candidatul PP-DD pentru fotoliul de primar al municipiului Tg-Jiu, avocatul Gheorghe Pecingină a intrat încrezător în circumscripţia electorală, susţinut de o parte din staff-ul de campanie şi de preşedintele organizaţiei Gorj a PP-DD. Mihai Prunariu a fost şi el însoţit, la depunerea candidaturilor pentru Consiliul Judeţean de către o parte din echipa sa. Gheorghe Pecingină este sigur că va reuşi să aducă un suflu nou în primărie şi în consiliul local şi este încrezător în şansele sale. ”Principala problemă cu care se confruntă Târgu-Jiul este lipsa locurilor de muncă şi aceasta va fi prima mea temă de campanie”, a precizat Gheorghe Pecingină.

Încredere şi la Consiliu

Tot ieri, liderii PP-DD au depus şi listele cu candidaţii la Consiliul Judeţean Gorj. Preşedintele organizaţiei judeţene a PP-DD, Mihai Prunariu, primul pe listă şi cel care vizează postul de preşedinte al Consiliului Judeţean a fost la fel de încrezător în şansele sale şi ale partidului pe care îl reprezintă. El a aruncat cu această ocazie şi prima săgeată către principalul său contracandidat, Ion Călinoiu. ”Avem şanse. Îi mulţumim domnului Călinoiu pentru activitatea depusă dar să-l mai schimbăm şi pe dumnealui. Să-i mulţumim pentru ce a făcut, pentru ce n-a făcut bine să încercăm noi să corectăm. Eu cred că avem şanse şi ne batem pentru şansele noastre”, a spus Prunariu, la intrarea în sediul Biroului Judeţean Electoral.  

COINCIDENŢĂ

Preşedintele în exerciţiu al Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu urca pe scările Prefecturii, tocmai în momentul în care liderii PP-DD se pregăteau să urce la BEJ. Acesta le-a urat ”Curaj!” şi i-a invitat la o cafea. Prunariu i-a recomandat să-i lase scaunul cald.

SURPRIZE

Lista PP-DD pentru Consiliul Judeţean Gorj cuprinde o mulţime de nume cunoscute, dar şi câteva surprize. Pe locul al doilea se află unul dintre foştii primari ai municipiului Târgu-Jiu, Petrică Nanu, urmat de fostul director al Spitalului Judeţean Târgu-Jiu, Gheorghe Neaţă. Pe liste se află şi fiul primarului de la Rovinari, Robert Filip, Vasile Golop, fostul şef la ITIM Gorj, mai mulţi viceprimari în funcţie, dar şi mulţi democrat-liberali. 

CONSILIUL LOCAL

Pe primele locuri pe lista de consilieri locali a lui Gigi Pecingină sunt: Constantin Buleteanu, Alexandru Picui, Lucian Boian, Mihai Vulpe, Ionuţ Catrina, Ramona Birău. Interesant este că primul pe lista de consilieri locali este Gigi Pecingină, iar ultimul preşedintele Mihai Prunariu. La CJ Gorj, primul este Prunariu, iar ultimul pe listă de Pecingină.

ÎNTÂLNIRE

Tot ieri şi-a depus candidatura la primăria Târgu Jiu şi peremistul Constantin Lemnaru. Acesta s-a întâlnit cu Gheorghe Pecingină la circumscripţia electorală.

Galerie foto


Vizualizări: 440

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: