A uitat de milioanele lui Udrea: Făceam mai mult dacă eram ajutat de Guvern!

Pesediștii au început campania electorală la Târgu Jiu. O ședință a pensionarilor, ce a avut loc ieri în sala Muzeului Județean Gorj, a reprezentat prilejul perfect pentru ca Florin Cârciumaru și Ion Călinoiu să demareze campania electorală. Mai mult, președintele Ligii Pensionarilor Gorj, Petre Rădulescu, a fost lansat ca și candidat pe lista de consilieri județeni. Chiar preşedintele Călinoiu l-a anunţat, acesta spunându-i că este pe loc eligibil. În opinia lui Călinoiu, 21 este un loc eligibil.

Pensionarii gorjeni, invitați la Muzeul Județean pentru a participa la o întâlnire ce viza alegerile din cadrul ligii, au avut parte de discursuri politice din partea primarului Florin Cârciumaru și a președintelui Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu. Cel care a spart gheața a fost primarul Cârciumaru. Acesta le-a spus oamenilor că trebuie să aibă încredere în USL. ”Trebuie să avem încredere în USL și în cei doi lideri că vor face mult mai mult față de tot ce au făcut până acum. Legat de activitatea primăriei, vreau să vă spun că puteam să fac mai mult dacă eram sprijinit de un guvern care să nu judece cu patima politic”, spune Florin Cârciumaru, acesta primind anul trecut milioane de euro de la ministerele conduse de pedelişti. Acesta s-a lăudat cu proiectele de viitor, cum ar fi modernizarea gării și reabilitarea blocurilor și l-a menționat în discursul său și pe Victor Ponta, pe care l-a dat ca viitorul prim-ministru al României.

Atacuri la „neaveniţi“

Acesta s-a plâns pensionarilor că în momentul de față nu se lucrează la centura ocolitoare a orașului pentru că nu s-a înscris în PDL. ”Sunt foarte multe investiții majore pentru oraș, care așteaptă doar scoaterea la licitație. Dacă părăseam PSD și mă înscriam în PDL pot să vă spun că acum se lucra la centura de ocolire a orașului, care este o investiție foarte mare, de 100 milioane de euro. Guvernul trebuie să asigure o cotă de cofinanțare și nu a vrut să dea drumul la licitație să înceapă lucrările”, a mai declarat acesta. Așa că i-a asigurat pe vârstnici că neajunsurile se vor termina dacă populația va sprijini USL-ul să ajungă la guvernare. ”Toate aceste neajunsuri vor fi eliminate atunci când cu sprijinul populației va ajunge la guvernare USL-ul”, a mai declarat acesta.

În încheierea discursului politic, Florin Cârciumaru le-a mai transmis oamenilor că a făcut multe în municipiu, nu doar că a plantat niște flori. ”Diverși neaveniți ne critică pe la televizor că nu am făcut nimic, decât să punem o floare pe ici, pe colo. Pot să spun cu tărie că am pus flori pentru că este o artă să pui și flori, dar pe lângă flori am făcut multe și multe altele...”, a concluzionat Cârciumaru.

Călinoiu a mituit pensionarii

Ion Călinoiu nu a pierdut ocazia să își laude proiectele și strategiile pe termen lung și câte piedici a avut de trecut până la obținerea banilor, în speranța că va câștiga voturile oamenilor. Mai mult decât atât, președintele Consiliului Județean Gorj le-a spus oamenilor să iasă în număr mare la vot.  ”Începe anul electoral. Eu nu vă spun votați pe unul sau pe altul, un partid sau pe altul. Analizați oameni, fapte și organizații politice și determinați-i pe toți conjudețenii noștri să iasă la vot în masă pentru că de acest lucru depinde foarte mult ăla care reușește să fim cel care ne reprezintă”, declară Ion Călinoiu.

Lucrurile nu s-au oprit însă aici. Chiar cel care a organizat această adunare, președintele Ligii Pensionarilor Gorj, Petre Rădulescu, a fost anunțat că va candida pe un loc eligibil pentru un post de consilieri județeni.  ”Vreau să vă spun că pe lista de consilieri, pe un loc eligibil sigur va fi domnul Petre Rădulescu și va fi reprezentantul Pensionarilor. Vă rugăm și vrem să fiți aproape de noi”, susține Ion Călinoiu.

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: