Dan Diaconescu va candida împotriva lui Călinoiu şi Cârciumaru

Mii de gorjeni s-au întâlnit în acest sfârşit de săptămână cu fondatorul Partidului Poporului - Dan Diaconescu, care a vizitat şi a vorbit cu simpatizanţii din Motru, Rovinari şi Târgu Jiu. Ieri, în timpul vizitei la Târgu Jiu, Diaconescu a fost primit cu aplauze. La fel ca la Motru şi Rovinari, gorjenii prezenţi la sala de festivităţi a Hotelului Brâncuşi i-au strecurat acestuia diverse dosare şi hârtii solicitându-i ajutorul. Dan Diaconescu a declarat că în Gorj, PP-DD are un procent de 30 la sută şi crede că partidul are şanse să câştige multe primării şi să obţină chiar Consiliul Judeţean. „Sper ca violetul să cucerească Gorjul“, a spus acesta, promiţând că până la sfârşitul lunii mai va reveni în Gorj.

Partidul de televizor, aşa cum a fost numit PP-DD de unii lideri locali, pare să prindă tot mai mult la gorjeni. Patronul OTV, Dan Diaconescu, a avut parte de un weekend „senzaţional“ la Gorj, unde a întâlnit mii de gorjeni şi a fost impresionat de numărul mare de oameni care l-au aşteptat ore întregi. „Deţineţi recordul absolut de prezenţă la întâlnirile noastre. Recordul precedent de prezenţă a fost la Dolj, acum câteva săptămâni. Revin spre sfârşitul lunii mai, ajung în toate localităţile din Gorj până la alegerile din 10 iunie“, a promis Dan Diaconescu.

La Motru și Rovinari, mii de oameni au așteptat şi trei ore, doar pentru a lua parte la întâlnirea cu Dan Diaconescu. Discursul liderului Partidului Poporului -Dan Diaconescu a fost pe placul gorjenilor. Diaconescu le-a promis celor prezenți la Motru şi Rovinari că atunci când va ajunge la putere le va face viața mai ușoară, iar cei care au furat până acum vor înfunda pușcăriile Atât motrenii cât și rovinărenii au strigat lozinci anti-Băsescu, iar Diaconescu a scăpat cu greu de mulţime.

Oamenii doreau să-i strângă mâna sau să-şi spună nemulţumirile. Cu ocazia vizitei lui Diaconescu, a fost lansată candidatura lui Ilie Petrescu la primăria Motru. Petrescu a fost alături de acesta pe toată durata întâlnirii. La Rovinari candidatul partidului, viceprimarul Laurenţiu Chivu, nu a fost prezent fiind într-o delegaţie de serviciu.

„Lupta e grea cu ciocoii Ion Călinoiu şi Cârciumaru“

Dacă vă organizaţi foarte bine puteţi obţine un procent de aproximativ 30 de procente la votul politic pe listele de consilieri locali şi consilieri judeţeni. Putem avea 30 la sută dintre primării şi avem o şansă importantă să câştigăm Consiliul Judeţean Gorj. Lupta e grea cu ciocoii din PSD, Călinoiu şi Cârciumaru. Vreau să fim înaintea PSD, ştiu că aici e judeţ roşu, bieţii oameni din Gorj nu au scăpat de comunişti nici în anul 2012. Asta în condiţiile în care judeţul arată foarte rău, cel puţin drumurile pe care le-am parcurs sunt groaznice. Nici Târgu Jiu nu arată prea bine. Puteţi să le schimbaţi viaţa gorjenilor“, le-a spus Diaconescu oamenilor din sală, fiind răsplătit cu aplauze.

Acesta a continuat şi a spus că: „Sunt 22 de ani de când gorjenii au fost furaţi şi cineva trebuie să pună capăt acestor hoţii. Gândiţi-vă la copii şi nepoţi când le veţi povesti că în 2012 aţi făcut fapte de vitejie ca pandurii şi Ecaterina Teodoroiu pe vremuri şi aţi reuşit să daţi jos pesediştii din Gorj“.

VOT

Dan Diaconescu spune că faptul că numele său va apărea pe buletinul de vot nu poate decât să avantajeze candidaţii. „Pe 18 milioane de buletine de vot va apărea numele meu, cu alte cuvinte, plastic vorbind, eu voi candida împotriva lui Călinoiu şi la municipiu împotriva lui Cârciumaru. Suntem ultima speranţă a României“. Candidatul PP-DD la primăria Târgu Jiu este avocatul Gigi Pecingină, iar la Consiliul Judeţean ar putea intra în luptă preşedintele partidului de la Gorj, Mihai Prunariu.   

ECHIPĂ

Diaconescu a fost însoţit de preşedinta partidului, Simona Man, de Sorin Ovidiu Bălan, susţinut pentru şefia MAI în Guvernul PP-DD, secretarul general Liviu Neagu, Florin Condurăţeanu şi medicul Paul Purea, susţinut pentru Ministerul Sănătăţii. Prezenţi au fost şi membrii din organizaţiile din teritoriu.

SCANDAL

La întâlnirea lui Dan Diaconescu cu târgujienii a ajuns şi Leonida Belgher, candidatul UNPR la Primăria Alimpeşti. Belgher l-a aşteptat pe Dan Diaconescu şi i-a reproşat că PP-DD este un aliat al PSD.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: