Fostul şef de la Criminalistică, candidat PNL la Drăguţeşti

Liberalii şi-au desemnat candidatul pentru Primăria Drăguţeşti, în persoana lui Ionuţ Crăc, fost ofiţer de poliţie, în prezent consilier local. Ionuţ Crăc a fost până în 2016 şeful Serviciului Criminalistică din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Gorj.

Candidatul PNL la Primăria Drăguţeşti este inginer de meserie, însă în ultimii 23 de ani a fost ofiţer al IPJ Gorj. Ionuţ Crăc are 49 de ani şi locuieşte în comuna Drăguţeşti. „Am 49 de ani, sunt căsătorit, am un băiat de 25 de ani, locuiesc în comuna Drăguţeşti şi de un an şi ceva sunt consilier local din partea PNL în comuna Drăguţeşti. De formaţie sunt inginer, am terminat facultatea în 1991, până în 1993 am lucrat la o întreprindere de prospecţiuni geologice în Craiova, iar din 1993 până în 2016 am fost ofiţer activ în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj”, a declarat Ionuţ Crăc. În ultimii 14 ani şi jumătate, a fost şeful Serviciului Criminalistică din carul IPJ Gorj.  „Nu am o experienţă vastă în domeniul administraţiei publice locale, dar, făcând parte din Consiliul Local, am observat că sunt foarte multe disfuncţionalităţi. Vreau să fiu primar al comunei Drăguţeşti pentru că este timpul ca poarta de intrare a municipiului Târgu Jiu să reprezinte o oglindă a municipiului Târgu Jiu”, a mai spus Ionuţ Crăc.

Despre contracandidaţii lui, fostul ofiţer de poliţie s-a rezumat a spune că sunt foşti şi actuali primari. Are încredere că electoratul din Drăguţeşti a rămas fidel viziunii de dreapta, indiferent de mişcările făcute în ultimul timp.

Vîlceanu: „Am greşit cu Moşoiu”

Preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a recunoscut că a greşit când i-a permis lui Vasile Moşoiu să candideze anul trecut la Drăguţeşti. „La Drăguţeşti este în acest moment un mare scandal, scandal pe care l-am avut noi în partid, pentru că toate persoanele care candidează, cu excepţia lui Butan, toţi au fost în PNL. Practic am scăpat, noi ca organizaţie, de toate scandalurile şi de certurile astea care ne-au măcinat în ultimii ani. Pentru că la Drăguţeşti au fost decizii greu de gestionat. Ultima decizie a fost aceea de a-l ţine totuşi candidat pe Vasile Moşoiu, deşi nu trebuia. A fost decizia mea să-l ţin candidat pentru că deja scandalurile luaseră o amploare care nu mai putea fi controlată. Candidatul nostru de la Drăguţeşti este aşa cum trebuie să fie un candidat al PNL, un intelectual, un om respectabil şi un om care are o carieră. Noi nu prea am promovat oameni care să fie politicieni de meserie, cam e prefectul acum”, a declarat Dan Vîlceanu, preşedintele PNL Gorj.

Vizualizări: 1,504

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: