Fostul viceprimar Ioan Roman Bărbuţi s-a stins din viaţă

Ioan Roman Bărbuţi, fost viceprimar al municipiului Târgu Jiu în perioada 2000-2012, consilier local în ultimii doi ani, s-a stins din viaţă în noaptea de miercuri/joi, răpus de o boală cumplită. Roman Bărbuţi avea 66 de ani şi suferea de cancer la plămâni. Foştii colegi regretă trecerea sa în nefiinţă şi spun că vor fi alături de familia îndoliată.

Primăria Târgu Jiu este în doliu după decesul fostului viceprimar Ioan Roman Bărbuţi. După ce vreme de 12 ani a fost mâna dreaptă a primarului Florin Cârciumaru, Ioan Roman Bărbuţi a continuat să-l sfătuiască pe edilul local din postura de consilier. Pentru angajaţii Primăriei Târgu Jiu, Ioan Roman Bărbuţi a fost şi va rămâne un exemplu demn de urmat. „Îl regretăm cu toţii! Ioan Roman Bărbuţi ne-a fost, înainte de toate, un adevărat coleg şi prieten. Ne-a fost mereu alături şi de aceea durerea ne este foarte mare”, a declarat Aurel Popescu, actualul viceprimar al municipiului Târgu Jiu.

Şi consilierul local Gheorghe Nichifor regretă trecerea în nefiinţă a lui Ioan Roman Bărbuţi. „Ne-a luat prin surprindere această veste pentru că noi am făcut o echipă foarte bună şi cu regretaţii Cornel Andriţoiu, Temereancă, Vasile Antonie, iar acum se adaugă acestora şi domnul Ioan Roman Bărbuţi. A plecat dintre noi un om corect, un om principial, un om responsabil, de cuvânt, un bun coleg. Ne-am întâlnit la începutul acestui an şcolar, spunea că se simte rău, însă nu am crezut nici o clipă că ne va părăsi aşa de repede. Mă alătur tuturor celor care sunt întristaţi de această veste. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a precizat Gheorghe Nichifor.

CONDOLEANŢE

Consiliul  Local și Primăria Municipiului Tg-Jiu își anunță regretul de trecere în neființă a bunului coleg și prieten, Ioan  Roman Bărbuți. Am pierdut un om de calitate deosebită, inteligent, întreprinzător și constructiv.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Vizualizări: 280

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: