Fotbalist de la Pandurii, operat cu succes

Roberto Dumitru, jucător de la Pandurii Târgu Jiu, a fost supus zilele trecute unei intervenții chirurgicale, după accidentarea suferită în primăvară. Jucătorul a reclamat clubul la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Gorj pentru că nu i-a alocat banii pentru această operație.

Mijlocașul Roberto Dumitru a fost operat săptămâna trecută, după ce în primăvară, în timpul unui meci, a suferit o ruptură de ligamente. Intervenția a fost efectuată de către un medic din Târgu Mureș. „Operația de ligamente a luat sfârșit. Am trecut cu bine, mulțumesc domnului doctor Răzvan M. Melinte, cel mai bun”, a scris Roberto Dumitru, pe pagina sa de socializare.

Sportivul nu a anunțat la club că va fi operat. Chiar și așa, cei de la Pandurii Târgu Jiu spun că îi vor deconta cheltuielile cu operația, în baza facturilor pe care le va prezenta. „Nu i-am dat banii pentru operație, dar îi vom da. I-am spus tot timpul că trebuie întâi să se opereze și după aceea să vină cu toate actele, să rezolvăm problema. Nu puteam să-i dăm banii înainte, să constate medicul că nu poate să-l opereze, să-l amâne. Nu știam că s-a operat, pentru că el nu a comunicat în ultima perioadă cu noi. Să vină cu toate actele să achităm acolo sau îi decontăm”, a declarat Marin Golea, administratorul special al CS Pandurii Târgu Jiu.

Roberto Dumitru a fost accidentat la meciul Ripensia Timișoara-Pandurii 2 Târgu Jiu, din luna mai 2017. La începutul lunii octombrie, inspectorii ITM Gorj au făcut un control la CS Pandurii Târgu Jiu după ce Roberto Dumitru a reclamat clubul pentru că nu i-a dat banii necesari pentru această operație.  

Galerie foto


Vizualizări: 2,352

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: