Fotbalist mort după ce s-a împuşcat în cap

O nouă tragedie din lumea fotbalului a zguduit America de Sud. Santiago „Morro” Garcia, fotbalist din Uruguay care juca în Argentina, a murit, după ce s-a împușcat în cap.

Fotbalul din America de Sud este din nou în lacrimi după ce uruguayanul Santiago „Morro” Garcia s-a sinucis. Jucătorul avea 30 de ani și evolua la formația argentiniană Godoy Cruz. Avea contract până în vară, dar în acest an nu a jucat deloc din pricina unui conflict cu președintele clubului. „Garcia nu poate fi un lider, nu merge la sală, nu ține regim, ia tot felul de medicamente. Are niște probleme, din păcate. Dacă nu îndeplinește condițiile, nu poate juca”, declara în luna decembrie a anului trecut președintele Jose Manzu.

Prietenii lui Santiago știau că primește un tratament psihiatric, așa că au fost îngrijorați când acesta nu a mai răspuns la telefon. Au sunat la autorități, iar mai mulți cunoscuți au mers la locuința acestuia. Au dat jos ușa locuinței și l-au găsit pe Garcia, împușcat în cap. Autoritățile au spus rapid că este vorba de o sinucidere, după cum scrie „Gazetta dello Sport”.

Santiago „Morro” Garcia a fost golgeter la Nacional, în Uruguay, în 2010 înscriind 15 goluri în 15 meciuri. A jucat apoi la Atletico Paranaense și Kasimpasa, iar după aceea s-a întors acasă. În anul 2016 a plecat în Argentina la Godoy Cruz. Fanii l-au adulat, iar jucătorul le-a răsplătit dragostea și încrederea şi a  înscris 51 de goluri în 119 partide, iar în anul 2018 a fost golgheter.

Vizualizări: 3,346

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: