Foto: Accident rutier grav: trei persoane au fost rănite!

Un grav accident de circulație a avut loc noaptea trecută la intrare în comuna Arcani. Din cauza vitezei,  un șofer a pierdut controlul volanului, ieșit cu mașina de pe carosabil și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.  Impactul s-a dovedit aproape fatal pentru conducătorul autoturismului. Doar o minune a făcut ca acesta să răspundă manevrelor de resuscitare. 

Alte două persoane, aflate în mașină, au fost rănite. 

"Noaptea trecuta, in jurul orei 2:40, am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs in municipiul Tg-Jiu, cartier Barsesti in care a fost implicat un autoturism cate a parasit partea carosabila si a lovit mai multi copaci.
La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Gorj precum si 3 ambulante din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca in urma impactului au rezultat 3 victime dintre care una inconstienta dar cu semne vitale.
Este vorba despre o persoana de sex feminin in varsta de 17 ani si doua persoane de sex masculin in varsta de 20 si 22 de ani.
Persoana inconstienta era conducatorul auro, baiatul in varsta de 22 se ani.
Victimele au primit primul ajutor calificat la fata locului iar ulterior au fost transportate la UPU Tg-Jiu", a transmis ISU Gorj. 

Mașina, dotată cu anvelope interzise în România 

"Inconștienta face victime!
Să mergi cu viteză, să faci mașina în halul asta îți trebuie viteză, cu anvelope din 2011, cu ținte, interzise în România pe drumurile publice, îți trebuie multă inconștiență.
Din fericire au avut parte la spital de o echipă de medici care au făcut imposibilul posibil.
Felicitări dr. Soare Claudiu Gabriel și dr. Catalin Folcuti (cer scuze că nu știu restul echipei medicale)
Poate o să realizeze alții importanța anvelopelor!
PS: felicitări și echipei de intervenție SMURD/ISU", a fost mesajul postat Cristi Tudor, reprezentantul SDN, pe pagina de Facebook.

Poliția a deschis un dosar penal în acest caz.

"La data de 3 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că pe raza municipiului Târgu-Jiu a avut loc un eveniment rutier cu victime.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care din primele cercetări a stabilit faptul că un tânăr de 22 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 D Bârsești, din direcția Târgu-Jiu-Lelești a părăsit partea carosabilă și a lovit un copac.

În urma evenimentului conducătorul auto a fost rănit grav, iar doi pasageri au fost răniți ușor, toți fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.


În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", a transmis IPJ Gorj. 

Galerie foto







Vizualizări: 3,516

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: