Pericol: fire de troleibuz și iluminat festiv, puse la pământ!

Pericol în trafic! O mașină de mare tonaj a rupt firele de troleibuz și cele de iluminat festiv, din apropierea Parcului Central al municipiului Târgu Jiu. Evenimentul s-a petrecut în urmă cu doar câteva minute

Incidentul a avut loc în apropierea sensului giratoriu de lângă parc, iar circulația se desfășoară cu dificultate în zona respectivă. Un echipaj ISU se află la fața locului.

“Au fost agățate de o mașină de mare tonaj. La fața locului s-a deplasat și o autospecială din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu pentru a asigura măsuri de protecție specifice.

S-a luat legatura și cu reprezentanții Primăriei și sperăm ca situația să fie remediată cât mai repede”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Și angajații Primăriei Municipiului Târgu Jiu sunt la fața locului. 

"Utilaj foarte înalt a distrus în urma cu câteva minute cablurile de alimentare pentru troleibuze și instalațiile de sărbători din giratoriul de la Piata Centrală. Se circulă cu dificultate, iar în zonă s-au deplasat echipaje de poliție pentru fluidizarea traficului.

Totodată, echipaje din cadrul TRANSLOC, ale Primăriei Târgu Jiu și CEZ intervin în acest moment pentru remedierea defecțiunilor", au transmis șefii instituției. 

Update: Marcel Romanescu: "Transportul în comun nu va fi afectat"

"Am fost alături de echipele noastre care au intervenit rapid, imediat după incidentul de la Piața Centrală, acolo unde un utilaj de mari dimensiuni a rupt cablurile de alimentare pentru troleibuze.
În primul rând, anunț cetățenii că transportul în comun nu va fi afectat de incident.
În al doilea rând, trebuie să felicit echipele care au intervenit și mai ales pe cei de la EDILITARA care s-au mobilizat exemplar!
Chiar dacă pentru moment s-a circulat mai greu, echipajele de la Poliția Locală și Poliția Municipală au fost la datorie și au acționat în așa fel încât participanții la trafic să circule în siguranță", a transmis primarul municipiului Târgu Jiu.

Mai mulți cetățeni au sesizat faptul că după acest incident, în anumite zone ale orașului, au picat conexiunile de Internet și cablu tv.

Camionul care a provocat pagube însemnate în Târgu Jiu, transporta, pe remorcă, un utilaj pentru operațiuni de asfaltare. Acesta este înmatriculat în Ungaria și are însemnele "Gabarit depășit", având și o înălțime considerabilă, fapt ce a dus la ruperea firelor electrice, folosite de troleibuze, și  a celor de iluminat festiv. 

Galerie foto





Vizualizări: 2,055

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: