Foto: Condiții mizere într-un fast-food din Rovinari. Autoritățile sunt solicitate să intervină!

Câteva fotografii în care sunt surprinse condițiile mizere în care funcționează un fast-food din Rovinari au devenit virale pe paginile de socializare. Fotografiile au fost realizate de o persoană care intenționa să se angajeze acolo, dar care, când a văzut în ce condiții lucrează angajații și în ce condiții se pregătește mâncarea, a fugit mâncând pământul.

Potrivit celei care a făcut postarea pe Facebook, angajații sunt obligați să muncească într-o încăpere fără căldură și fără apă caldă.

În ceea ce privește aparatura folosită la depozitarea și prepararea produselor alimentare, aceasta este plină de mizerie și rugină.  

„Angajăm sclavi! Așa ar trebui să sune anunțul făcut de un patron din Rovinari, județul Gorj, la un fast-food”, susține femeia care a avut ghinionul să se prezinte pentru angajare.

Aceasta a postat pe Internet dialogul halucinant dintre ea și patroană.

„-Deci vii la 7.30 și pleci la 22.00

-Cureti 20 -30 kg cartofi și ii feliezi la cuțit ...

-Gătești șnițelele, piept de pui la grătar (hota nu funcționează ca se face economie la curent), chiftele și ai grija să nu depășești consumul de ulei (măsurat la lingură) că din cauza asta au zburat celelalte (angajate), să faci maioneză să ștergi tavanul cu mopul că curge apa în cap de la condens și faci acrobație pe jos de la apa care curge și riști să tragi "friteuza "cu cartofii care nu este altceva decât o oală cu ulei de pe aragaz, că noi nu acceptăm medicale.

-Și salariul, doamnă?

-1700 că este destul, că de, ce faci tu de bani ăștia la câteva zeci de hamburgeri vânduți pe zi?

- Mai lucrează cineva cu mine?

-Nu.

Fiind singura angajată, că ea doar observa dacă eu fac totul bine

Toate astea le-a prezentat cu becul stins, că deh, este economie. Și nici căldură și apă caldă nu este, că au avut facturi prea mari și în iarna asta așa s-a lucrat (vai de săracele femei care au lucrat aici).

Între timp am crezut că glumește... Dar nu era glumă, că prea serioasă stătea și spunea toate câte am de făcut..

Între timp am făcut pe fugă câteva fotografii pe furiș, atunci când m-am dat seama că nu am cum să lucrez într-un mediu așa.

Cred că pe aici nu a mai trecut vreun OPC, ITM, ANAF de foarte mult, că după cum apare aici și cum fac ei economie și scot din priză tot inclusiv frigiderele (vai mama lor pline de rugina și vechi)”.

Fast-food-ul cu pricina funcționează în Rovinari.

Galerie foto







Vizualizări: 1,886

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: