Fotografii controversate cu șeful ITM Gorj. "Sunt urmărit de trei luni"

Redacțiile din Târgu Jiu au primit miercuri fotografii în care mașina șefului ITM Gorj apare pe o stradă de la marginea municipiului, preluând un colet de la o firmă care face livrări la domiciliu, Anna Delivery. "De ce era nevoie sa faca tranzactii pe camp? De ce nu i-a livrat la domiciliu? Are vreo legatura cu un control al Inspectiei Muncii de la sfarsitul lunii iulie 2017, cand au fost facute pozele? Are legatura cu mesele intinse pentru membrii comisiei?", scrie persoana care a trimis mailul.

George Romanescu, inspector șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, a ținut miercuri dimineața o conferință de presă pentru a lămuri lucrurile. Acesta susține că este urmărit și filmat de trei luni, că a depus plângere la poliție. Romanescu a spus că a preluat o comandă de prăjituri pe care o dăduse pentru ziua fiicei lui, fiind în drum spre Turcinești. Șeful ITM a arătat și factura din iulie pentru această comandă.

Sesizarea cititorului este însoțită și de o înregistrare audio, în care niște persoane vorbesc în șoaptă. "Aveti aici si o inregistrare audio cu angajati implicati intr-o comisie de disciplina care au ajuns sa vorbeasca in soapta si sa tolereze abuzurile lui Romanescu, pentru ca le este teama ca isi pierd locurile de munca", scrie în sesizare. Din înregistrarea de patru minute se înțeleg puține cuvinte, cum ar fi "sancțiune" și "mustrare scrisă".Romanescu crede că este vorba de o fostă angajată, Nicoleta Stroe, care a fost sancționată de comisia de disciplină și care în prezent lucrează la Protecția Copilului. Stroe spune că nu are legătură cu acest mail.

Detalii în Pandurul de mâine.

Galerie foto





Vizualizări: 7,901

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: